Dag 2

Idag så hände det inte mycket alls. Alcatel switcharna konfades klart och ska köras ut på torsdag och vi tittade lite på en stackad switch som verkar glömma bort att den är det var femte sekund sen i november. Över 9 millioner gånger så har de parats ihop och tagits isär enligt räknarna inne i operativsystemet. Ingen användare på nätverket har faktiskt klagat dock, det är bara något som switchen rapporterar händer hela tiden och alarm utlöses.

Hade med mig egen matlåda istället för att gå ut och äta idag. Laddade riskokaren med råris igår kväll men sen i morse så blev jag för lat för att steka upp lite falafel som tänkte då jag förberedde riset. Fick nöja mig med en låda full i ris och inget annat. En annan person längs bordet åt någon typ av köttgryta och hade en flaska med Blair's After Death Sauce med sig som han hällde en ner i sin portion. Efter att ha tvingat i mig tre fjärdedelar av mitt ris så frågade jag om jag fick ta en droppe till det sista av mitt ris. Hällde i så lite som möjligt i lådan och rörde om. Det var nog för att göra resten av portionen i stort sätt oätlig så det slutade med att fick lov att slänga det sista. Fy fan vad stark den där såsen var; och tydligen så är den bara på fjärde plats i hela deras sortiment.

För att över huvud taget ha något att göra förutom att bara sitta uppe på kontoret och slösurfa den här dagen sen så följde jag med Tobias ner till lagret för att bära upp några maskiner som han behövde. Passade då på att fotografera hangarrummet som jag nämnde igår. Tydligen så hör inte just det området till Cygate dock, deras egentliga lager är i ett mindre rum vid sidan av.

Det är delar av en klättervägg som ligger här.På vägen ut sen när det var dags att gå hem så råkade dörren till telepresence rummet vara öppen. Passade på att testa panorama läget på min mobil för att ta en bild av rummet.