Dag 3

Då drar sig den tredje dagen mot sitt slut då. Idag så har jag varit ute och åkt runt till diverse nodrum tillsammans med Tobias och kopplat in switchar. Inget komplicerat jobb eller kabeldragande (det var redan gjort på alla de olika platserna) så vi ställde bara dit maskinerna, stoppade in sladdarna och bad en person på kontoret ansluta till switchen därifrån och slå på LLDP på dem då Tobias hade glömt den biten när han hade konfigurerat upp maskinerna igår. Samtidigt så kunde man då testa så att adresseringen och själva kopplingen fungerade också.

Tobias var osäker på om man verkligen fick fotografera inne i nodrummen då vissa av dem har vakter och massa säkerhetskontroller, lägger därför för säkerhets skull inte upp några bilder av dagens händelser (samt att jag inte kan hitta någon microUSB kabel här för att föra över bilderna till datorn).

Hade med mig en matlåda innehållande potatis och dillkött gjort på får som mamma hade med sig ner då hon hälsade på i helgen, dock så var vi ute när det var lunchdags så det blev inte av att jag fick äta den. Den håller sig nog till imorgon också så jag tar den då men jag antar jag i fortsättningen får lov att köpa lunch då det är lite oförutsägbart var man kommer befinna sig när det är dags att äta.